Snelstart integratie

Computicate heeft een Snelstart PSA integratie waarmee u klantfacturen direct in Snelstart boekt. Tevens kunt u klanten, producten en grootboeken importeren.

Gratis demo

Verken de mogelijkheden

Snelstart integratie

Computicate heeft een Snelstart integratie waarmee u klantfacturen direct in Snelstart boeken.

Importeer eenvoudig klanten, producten en grootboeken vanuit Snelstart. Alle producten worden in Computicate aangemaakt en voorzien van de juiste Snelstart productcode. Vervolgens wordt elk product aan het juiste grootboek gekoppeld. Gebruik vervolgens de producten in contracten om uw klanten te factureren.

Doordat elk product middels een eenmalige actie aan het juiste grootboek is gekoppeld kunt u eenvoudig zeer gedetailleerde financiele rapporten maken in Snelstart zonder dat daar handmatig werk aan te pas komt.

Deze Integratie is een standaard, meegeleverde functie in het Computicate PSA platform.

Het toevoegen van Professional Services Automation (PSA) aan uw RMM en Snelstart platform brengt veel verbetering in de service delivery van MSP’s. Het automatiseert de back-office en operatie waardoor u efficiënter kan werken. Dit zorgt voor optimalisatie en groei.

Echter waren de complexiteit en kosten die dergelijke integraties meebrachten vaak hoog. Computicate PSA veranderd dit allemaal door een ‘next generation’ PSA platform’ te bieden dat direct functioneert, eenvoudig in gebruik en bovendien betaalbaar is.

Computicate PSA is een geweldige manier om de voordelen van PSA te ervaren, voor elke MSP. Of u nu voor het eerst PSA toevoegt aan uw bedrijfsvoering of wil overstappen van een van de bestaande tools die complex en duur zijn.