Sage Business Cloud Accounting integratie

Computicate biedt een native Sage Business Cloud Accounting PSA-integratie, zodat u facturen rechtstreeks naar Sage kunt pushen.

Gratis demo

Ontdek de Computicate en Sage Business Cloud Accounting Online integratie.

Sage Business Cloud Accounting

Computicate biedt een native Sage Business Cloud Accounting PSA-integratie, zodat u factuurgegevens rechtstreeks naar Sage kunt exporteren. Computicate PSA beschikt over een 1-klik import voor uw klanten, producten, diensten en grootboeken. Met deze importfunctie kunt u in no-time aan de slag.

De native Sage Business Cloud Accounting Integratie is standaard inbegrepen in het ComputicatePSA platform.

De complexiteit en kosten die gepaard gaan met de integratie, implementatie en het gebruik van PSA zijn vaak hoog. Computicate PSA heeft hier verandering in gebracht, door een next-generation platform aan te bieden, dat out of the box, eenvoudig in gebruik en betaalbaar is.

Computicate PSA is een geweldige manier om de voordelen van PSA te ervaren, voor elke MSP, of het nu de eerste keer is dat u PSA toevoegt aan de mix, of als alternatief voor bestaande tools, die complex en duur zijn.

Over Sage

“Een nieuwe kijk op zakendoen gaat niet over het inhalen van een achterstand, het gaat over een sprong voorwaarts op de concurrentie. Te vaak nemen bedrijven beslissingen op basis van wat zich in de achteruitkijkspiegel bevindt, in plaats van in de koplampen. Wij combineren sociale, mobiele en real-time technologie om live informatie binnen handbereik te brengen, zodat u snel en weloverwogen beslissingen kunt nemen. Alles wat we doen begint en eindigt met het opbouwen van klanten voor het leven door hen keuze, ondersteuning, expertise en innovatie te bieden. Dat betekent opkomen voor hun belangen. Het betekent hen een keuze bieden in plaats van hen veranderingen op te dringen, en hen laten weten dat we klaar staan wanneer zij dat zijn. We doen zaken op de juiste manier – we bouwen vertrouwen op bij onze klanten door de beste bron van bedrijfsadvies te zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen. We hebben onlangs ook de Sage Foundation opgericht en daarmee een gedurfd nieuw 2+2+2-model voor bedrijfsfilantropie gelanceerd. We creëren een cultuur van hoge snelheid en hoge prestaties en worden één Sage – één organisatie die wereldwijd dezelfde uitstekende klantervaring levert.”

http://www.sage.com