N-able N-central PSA integratie

Computicate heeft een naadloze integratie met N-able N-central

Gratis demo

Ontdek de N-able N-central integratie

N-able N-central PSA integratie

Computicate heeft een naadloze N-able N-central PSA integratie zodat u PSA functionaliteit kan toevoegen aan uw N-able N-central platform.

Deze integratie wordt standaard meegeleverd in het Computicate PSA platform. Configuratie van deze integratie is zeer eenvoudig, u bent binnen enkele minuten gekoppeld.

Na het configureren van de N-able N-central PSA integratie:

  • Alle beheerde machines en devices binnen N-able N-central worden door de PSA integratie beheerbare items binnen Computicate:
    • Werkstations
    • Servers
    • Etc.
  • Live integratie, elke wijziging binnen N-able N-central is zichtbaar binnen Computicate PSA, in de contracten en dus ook in de facturatie.

Verbind uw machines aan klantcontracten. Door automatische synchronisatie te activeren, worden toegevoegde of verwijderde machines automatisch verrekend in uw maandelijkse facturatie. Dit kan voor alle klant devices of slechts een specifieke groep zoals werkstations.

PSA functionaleit aan N-able N-central toevoegen is nu een eenvoudig proces geworden

Het toevoegen van Professional Services automation (PSA) aan uw RMM platform brengt veel verbetering in de service delivery van MSP’s. Het automatiseert de back-office en operatie waardoor u efficiënter kan werken. Dit zorgt voor optimalisatie en groei.

Echter waren de complexiteit en kosten die dergelijke integraties meebrachten vaak hoog. Computicate PSA veranderd dit allemaal door een ‘next generation’ PSA platform te bieden dat direct functioneert, eenvoudig in gebruik en bovendien betaalbaar is.

Computicate PSA is een geweldige manier om de voordelen van PSA te ervaren, voor elke MSP. Of u nu voor het eerst PSA toevoegt aan uw bedrijfsvoering of wil overstappen van een van de bestaande tools die complex en duur zijn.

Over N-able

Het bouwen van een succesvol bedrijf voor IT-oplossingen is niet eenvoudig. Om uw klanten te ondersteunen en uw bereik uit te breiden, zijn non-stop prestaties vereist – een zware uitdaging in een branche die bekend staat om zijn snelle veranderingen.

Daarom zijn we hier. Of u nu snel groeit of net begint, N -able ondersteunt leveranciers van IT-oplossingen met de prestaties, bescherming en partnerschap die u nodig hebt om uw klanten en uw bedrijf vooruit te helpen. Simpel gezegd, we stellen onze partners in staat om te slagen.

https://www.n-able.com/